Παππά Νικολέττα

HAIR DIRECTOR

Η Νικολέττα Παππά δραστηριοποιείται στο χώρο της κομμωτικής πάνω από 30 χρόνια με συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων στο εξωτερικό σε όλες τις μεγάλες ακαδημίες (Tony and Guy, Saks, Patrik Kameron) με αποτέλεσμα να βρίσκεται πάντα στις νέες τάσεις της μόδας. Α και το πιο βασικό ξεχάσαμε, κάνει απίστευτα νυφικά χτενίσματα.

Μακροζωνάρης Γιάννης

HAIR STYLIST

Παρόλο που εδώ δεν θα λέγαμε για πολυετή εμπειρία το αποτέλεσμα δείχνει το αντίθετο, ξεκινώντας ως οικονομολόγος, η κομμωτική του τράβηξε το ενδιαφέρον με σπουδές στην ακαδημία Vidal Sassoon του Λονδίνου έρχεται μια νέα πνοή στο Nikoleta Hair Salon πιο λεπτομερής και αυστηρές τεχνικές κουρέματος και βαψίματος δίνοντας ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Cheron Chuang

MAKEUP ARTIST – HAIR STYLIST

Η Cheron ερχόμενη από την μακρινή Taipei φέρνει μαζί της και τις καινούργιες και μοναδικές τεχνικές Make Up δουλεύοντας στις γνωστές εταιρίες Yasel Avant και Elizabeth Arden N.Y. στις μεγάλες πασαρέλες του Tokyo, Taipei και Hong Konk. Επίσης είναι και η ίδια απόφοιτος της Vidal Sassoon και θα σας μαγέψει με τις τεχνικές της ως Color artist.