Οι χώροι του καταστήματος

hr
Σας περιμένουμε σε ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον, διακοσμημένο με μοναδικό γούστο που εστιάζει στην χαλάρωση και απόλαυση των υπηρεσιών μας

Τι πιστεύουμε…

hr

Η γυναίκα και ο άντρας αξίζουν κάτι παραπάνω από ένα απλό κούρεμα ή styling μαλλιών γι’αυτό και το κομμωτήριο μας μετά από πολυετή εμπειρία και την μύξη παλιού και νέου μυαλού με φρέσκες ιδέες προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβός ζητάει ο πελάτης, τι του ταιριάζει έτσι ώστε να έχουμε ένα αρμονικό και ξεχωριστό αποτέλεσμα μέσα σε ένα περιβάλλον γρήγορης και σωστής εξυπηρέτησης .

Our Story

hr

Το Ξεκίνημα

Το Nikoletta Hair Fashion ξεκίνησε στην Κέρκυρα το 1987 από την Νικολέττα Παππά. Γρήγορα η τοπική αγορά αναγνώρισε το ταλέντο της και τον επαγγελματισμό της στην κομμωτική. Έτσι, κάπου στα μέσα του 2000 μετέφερε τον χώρο της σε ένα νέο περιβάλλον, όμορφα διακοσμημένο με περισσότερες παροχές σε υπηρεσίες και ποιο άνετο για την εξυπηρέτηση των πελατών της .

Η Εξέλιξη

Όλα αυτά τα χρόνια, έχει παρακολουθήσει πολλά από τα κυριότερα σεμινάρια στον χώρο της κομμωτικής, της προσωπολογίας και της χρωματολογίας. Σκοπό της ήταν να καταφέρει να προσφέρει πάντα, αποτελεσματική και σωστή περιποίησης στον χώρο.

Νέα Γενιά

Από το 2012, και μέχρι σήμερα, δίπλα της είναι ο γιός της, Γιάννης μαζί με την Cheron, που μόλις τελείωσαν τις σπουδές τους στην ακαδημία της Sassoon αποφάσισαν να στηρίξουν και να προσφέρουν με τις γνώσεις τους  και το ταλέντο. Σήμερα, έχοντας σχηματίσει μία δυνατή ομάδα, προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους στον χώρο της ομορφιάς και της υγείας των μαλλιών.

We Love to Create With Professionals …

hr